Om os
Vi er et brand, der udspringer af den naturlige verden. Nu er tiden kommet til at skabe en revolutionerende følelse. Vores ambition er at positionere os som en virksomhed, der er synonym med kvalitet og en enestående servicestandard.

Branchens førende

Som et af Europas førende online sider i forhold til hårprodukter, samt skønhedsprodukter, er Coolhair en faktor på markedet. Har du brug for de førende hår og pleje produkter, så har vi dem. Har du brug for de bedst duftende produkter så tilbyder vi dem. Har du brug for produkter til tykt hår, tyndt hår, krøller eller det almindelige hår, så er de alle at finde.

Vores vision

Med en portefølje på flere hundrede forskellige produkter er Coolhair i dag med til at servicere rigtig mange mennesker hver dag, og det er vi bestemt stolte af. Produkterne er kvalitetssikrede og testede, så at vores kunder møder det, som der reelt står på diverse hår-skønhedsprodukter.

Vi er specialister indenfor vores fag

Vi er konstant i gang med- i samarbejde med vores specialister, og samarbejdspartnere at udvide vores kartotek af disse hverdagsprodukter. Vi holder hele tiden øje med udviklingen af branchen så vi ikke falder bagved, for der sker en masse udvikling i denne branche.

Samarbejd med os!

Vi er et team, som er specialiserede i skønhedsbranchen, og derfor er vores faglighed bred. Vores specialister kender branchen, og har et gennemgående kendskab til produkterne indenfor hår-skønhedsbranchen, samt kendskab til marketing samt service. Skriv til os for nærmere info.

Support 24/7
De bedste produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder